Tilbehør til Airfryer – Stor test av det smarteste tilbehøret


Airfryere er blitt stadig mer populært og har fått fast plass på mange kjøkken. De gir deg muligheten til å lage sunn mat med mindre tilsetninger og som samtidig gir maten like godt resultat. Med forskjellig tilbehør kan du ikke bare utvide hva du bruker airfryerer til, men du kan også lage mange flere ting i airfryeren!

Det er et stort utvalg av tilbehør til airfryere. Vi har funnet noen komplette pakker, og annet tilbehør som vil gjøre airfryere mye mer allsidig.

Hvorfor du burde ha tilbehør til airfryeren din!

Med tilbehør til airfryere, har du muligheten til å lage en rekke ulike retter, fra friterte snacks til bakevarer. De gir deg mer fleksibilitet i matlagingen og lar deg eksperimentere med nye oppskrifter og teknikker. Vi er veldig tilhengere av å bruke airfryere til mer enn å bare lage sunnere pommes frites, det er virkelig mange muligheter!

Endel Airfryere har også app-støtte. Det gjør matlagingen enda mer effektiv, sjekk testen våres her!

Med det rette tilbehøret er det veldig få begrensinger for hva du kan lage i airfryeren. I større husholdninger kan det også være lurt å ha flere av matkruver og annet tilbehør så det ikke alltid må vaskes mellom hver gang airfryerer brukes.

Komplett tilbehørspakke til Airfryer

Dette er en tilbehørspakke fra Cosori, men den passer til stort sett alle airfryere som har volum over 4.7 Liter.

Her får du spydstativ, brødstativ, egg/muffins form, silikonmatte, kakeform og ikke minst favoritten til mange, pizzaform!

Sjekk ut tilbehørspakken her!

Oljesprayflaske

Oljesprayflaske kom for fullt med airfryere, men de burde vært i alle hjem for lenge siden. Disse gjør matlagingen så mye enklere når du ønsker å bruke lite olje men samtidig få den spredd godt utover maten.

Oljesprayflasken er på 100ml. Kjøp favoritt oljen din, gjerne i stor flaske som ofte er rimeligere og fyll over på denne.

Sjekk ut oljesprayflasken her!

Ønsker du å virkelig effektivisere matlagingen så er bakepapir i airfryeren gull verdt! Til endel ting er det helt nødvendig, mens til andre ting er det lurt å bruke bare for å slippe søl og oppvask! Disse er tilgjengelige som runde bakepapir også.

Sjekk ut bakepapir til airfryer her!

Dette tilbehøret vil gjøre matlagingen til noe helt annet, fra å være begrenset til hva man kan lage gir dette muligheten til å lage nesten hva som helst med resultater som virkelig imponerer.

Les den store airfryer testen vi har gjort!

Er det nødvendig med tilbehør til airfryer?

Matlaging har flere fordeler, hvor de viktigste for mange er at det blir enklere å lage sunn mat. En annen stor fordel er at du har veldig god kontroll på maten du lager i en airfryer. Varmen distribueres veldig godt, og det er enkelt å ha kontroll over temperatur. Les mer om hvordan du kan spise sunt og fortsatt spare penger på mat her!

Spesielt for Philips Airfryere finnes det også tilbehør som kan kjøpes løst, sjekk utvalget her!

Vanligvis er det en matkurv som følger med i pakken når du kjøper en airfryer. Det er litt synd at det i utgangspunktet følger med mere, men heldigvis kan det kjøpes tilbehørspakker. Flere av de i denne testen kan brukes på mange forskjellige airfryrere uansett hvilket merke du har.

Ønsker dere en rimelig airfryer så er det fortsatt like smart med tilbehør til den. Les testen våres av rimelige airfryere her!

Ved å ha riktig tilbehør til airfryeren blir det mye morsommere å lage andre retter enn hva du vanligvis lager. Med en komplett tilbehørspakke er det nesten ingen begrensinger lenger for hva du kan lage i airfryeren. Uansett om dere er flere i husholdningen hvor airfryeren enten fungerer som ett supplement til andre apparater eller dere er 1-2 personer hvor airfryeren kan fungere som eneste apparat for å tilberede mat. Matlagingen i airfryer er også veldig effektivt, i en tradisjonell ovn går det mer mye mer strøm, og det er ikke like enkelt å lage så sunn mat.

Les mer om hvorfor det er enklere å lage mat på en sunn måte i airfryer her!

Johanne

Johanne er skribent for frisklivsstil, her deler hun sin lidenskap for en sunn livsstil gjennom å gi tips og råd om ernæring og livsstil. Johanne bruker mye av sin tid både til å gjøre undersøkelser og formidling av dette.

Recent Posts