Airfryer test – De 5 beste Airfryerne for familier


Vi har tidligere gjort flere tester av Aifryere, både rimelige og premium modeller. I denne testen tar vi for oss både de avanserte og enklere versjoner av airfryere som er store nok for familier. Mange av disse modelene er bestselgere fra før av, men vi vil spesielt se på hvor funksjonelle og praktiske de er for en familie.

Test kriteriene er flere, men de viktigste er at det er nok volum, og at de er effektive. Vi har satt 4 Liter som minimums volum, og flere av airfryerne i testen er betydelig større. Det må også være mulig å bruke tilbehør til airfryerene, i en familie er det mange ønsker. Ofte vet man heller ikke helt hva airfryeren kommer til å bli brukt til i fremtiden, derfor er det viktig at det er mulighet for å oppgradere den med tilbehør.

Kapasitet: En viktig faktor for en airfryer som skal brukes av en familie, er kapasiteten. Det er best å velge en airfryer med en større kapasitet, slik at du kan tilberede mat for hele familien på en gang. Vi har satt minimums volum til 4 liter i denne testen, de fleste i denne testen har større volum en det.

Brukervennlighet: Familier har ofte en travel hverdag, så det er viktig å velge en airfryer som er enkel å bruke. En enkel kontrollpanel med få knapper, og en tydelig visning av tidspunkt og temperatur, vil bidra til å gjøre tilberedningen mer praktisk. Vi har også tatt med noen som har mulighet for appstyring, det gjør det veldig enkelt for alle i familien å lage mat i airfryer med oppskrifter som følger med.

Enkel å rengjøre: En airfryer som er enkel å rengjøre, er spesielt viktig for familier. Avtakbare deler som kan vaskes i oppvaskmaskin, vil bidra til å gjøre rengjøringen enkel og effektiv. I en hektisk hverdag har dette mye å si for at det ikke blir rotete og airfryeren skitten hvis den ikke jevnlig vaskes.

Sikkerhet: Familier bør velge en airfryer med en god sikkerhetsfunksjoner, som for eksempel automatisk slå av-funksjon ved overoppheting.

Pris: Familier har ofte et begrenset budsjett, så det er viktig å velge en airfryer som har en rimelig pris samtidig som den tilbyr alle nødvendige funksjoner og kvaliteten er god. Vi har tatt med airfryere som både er avanserte, men også rimeligere og mindre avanserte modeller.

Dette er testens 5 beste Airfryere!

Cosori premium er best i test av airfryere for hele familien

Cosori Premium Smart

Med kapasitet på 2,2 kg/ 5,5 Liter lager denne middag enkelt for hele familien!

Med unik teknologi lager denne sunn mat på en måte som gjør at selv de kresne blir fornøyd. Premium smart har app-støtte, det er også en annen versjon som heter Cosori premium som er litt rimeligere men ikke har app-støtte. Premium Smart har blitt kåret til best i test av en rekke andre medier også!


Philips Spectre Com Digital W

Denne avanserte, men fortsatt enkle å betjene airfryeren fra Philips med volum på 4,1 Liter har blitt en favoritt for mange. Med 7 forhåndsprogrammerte programmer er det veldig enkelt å lage det aller meste for alle i familien. Her har de også fokusert på at den skal være enkel å vaske/renholde.


Cosori Dual Blaze

Selv om volumet er enormt på 6,4 L/ 2,5 Kg så er dette fortsatt ikke det mest imponerende. Dette er toppmodellen fra Cosori med patentert 360 Termo IQ™-teknologi og doble varmeelementer. Skal du ha det beste til familien er det Dual Blaze som gjelder!


OBH Nordica Easy Fry 3in1 Steam+

Med sine 6,5 L volum er airfryeren en virkelig middagsmaskin for den store familien selv når dere har gjester. Med steam teknologi/ dampkoker, airfryer og grill er det ikke bare det store volumet den har plass til som gjør den imponerende.

Her får du 100 dagers åpent kjøp med mulighet for å teste den hjemme!


Emerio Smart 5,5 Liter 

Dette er budsjettvinneren, men fortsatt med stort volum. Emerio var en av toppkandidatene våres i testen av rimelige airfryere. Med store fysiske knapper for å justere tid og temperatur er den veldig enkel å betjene. Perfekt for de som setter funksjon og pris som øverste kriterier for en airfryer.

Hvilken burde dere velge?

Vi har tatt hensyn til hva som er de viktigste kriteriene spesielt for familier. Dette er populære airfryere som selges av anerkjente butikker som gjør at det også er reklamasjon og support etter kjøpet er utført.

For en familie er volumet viktig, alle airfryerne har stort volum som derfor gjør de godt egnet. Utenom dette har vi valgt ut testvinnere med tanke på pris også. Dette er en viktig faktor, og derfor er det med testvinnere både i øvre og nedre prisklasse for airfryere.

Har dere noen spesielle behov, eller noe spesielt tilbehør dere trenger er dette viktig å finne ut på forhånd. Det finnes også tilbehørspakker som passer til mange forskjellige airfryere.

Johanne

Johanne er skribent for frisklivsstil, her deler hun sin lidenskap for en sunn livsstil gjennom å gi tips og råd om ernæring og livsstil. Johanne bruker mye av sin tid både til å gjøre undersøkelser og formidling av dette.

Recent Posts