Airfryere med app-støtte – Disse er best!


Det er flere grunner til å velge en airfryer med app-støtte. For det første kan du få mange oppskrifter som er laget spesielt for din Airfryer. Med mange av appene kan du også justere temperatur og tid rett fra appen!

Hvorfor en airfryer med app-støtte er et godt valg

En airfryer med app-støtte er et godt valg fordi den gir deg en mer praktisk og effektiv måte å lage mat på. Med app-støtten kan du enkelt tilpasse innstillinger for airfryeren, følge oppskrifter, og overvåke matlagingen. Du kan også spare tid ved å følge oppskrifter direkte fra appen, og spore næringsinnholdet i maten du lager.

I tillegg gir appen deg muligheten for mer presise innstillinger, noe som kan resultere i bedre matlaging og en mer tilfredsstillende matopplevelse. Du vil også kunne få mer kontroll over matlagingen, siden du kan følge med mens du gjør andre ting.

Alt i alt gjør app-støtten at airfryeren blir mer allsidig og enkel å bruke, noe som gjør den til et attraktivt valg for de som ønsker en mer moderne og praktisk måte å lage mat på.

Fordelene ved å bruke en app til å styre airfryeren

  • Enklere innstillinger: Med app-støtte kan du enkelt tilpasse innstillinger for airfryeren, som temperaturen og tiden, direkte fra din mobilenhet. 
  • Oppskrifter: Du kan få tilgang til en rekke oppskrifter direkte fra appen, og følge dem trinn-for-trinn for å lage perfekt tilberedte retter. Mange syntes dette er den aller viktigste funksjonen apper til airfryer har!
  • Overvåkning: Du kan overvåke matlagingen på avstand, noe som gir deg mer kontroll over matlagingen og gir deg muligheten til å justere innstillinger om nødvendig. 
  • Oversikt over næringsinnhold: Du kan følge næringsinnholdet i maten du lager, noe som kan være nyttig for de som ønsker å følge ekstra nøye med på kostholdet. 
  • Bedre matlaging: Med app-støtten kan du lage mat med mer presise innstillinger, noe som kan resultere i bedre matlaging og en mer tilfredsstillende matopplevelse. 
  • Det er enkelt: Du kan styre airfryeren fra hvor som helst, så lenge du har tilgang til appen og en internett/ bluetooth forbindelse.  Alt i alt gjør app-støtten airfryeren til en mer praktisk og effektiv enhet, som gjør matlagingen mer enkel og morsom.

Hva du bør se etter og funksjoner airfryer med app-støtte burde ha

Sørg for at airfryeren er kompatibel med din telefon, enten det er en iPhone eller en Android-telefon. 

Brukervennlighet: Appen bør være enkel å bruke, med tydelige instruksjoner og oversiktlighet.  Appene fra de store og anerkjente leverandørene er det.

Oppskrifter: Appene fra både Philips og Cosori har veldig mange oppskrifter. Dette er faktisk grunnen til at mange velger en airfryer fra de to leverandørene.

Kontrollfunksjoner: Appen bør gi deg muligheten til å justere innstillinger som temperaturen og tiden, og overvåke matlagingen.  Det er store forksjeller mellom hvor gode de forskjellige appene er. Med en god app blir appen det foretrukne valget. Dessverre blir det ofte slik med en dårlig app at man heller bruker de fysiske knappene på airfryeren.

Brukerstøtte: Så lenge du handler fra en seriøs bedrift blir det sjeldent store problemer. Problemet er hvis det er en utenlandsk bedrift som er vanskelig å få tak i hvis det blir problemer med airfryeren eller appen.

De beste airfryerene med app-støtte!

Det er Cosori og Philips som har størst utvalg av oppskrifter i appene sine, og dette er de mest populære airfryerne av god grunn!

Philips bruker NutriU appen som er laget for deres airfryere. Appen til Philips har en score på 4.6 i AppStore!

Sjekk ut Philips sine airfryere her!

Cosori sine Airfryere bruker VeSyn appen. Den har en rating på hele 4.8 i Appstore!

Sjekk ut Cosori sine Airfryere her!

Fordeler med å bruke en airfryer med app-støtte

Bruk av en airfryer med app-støtte gir en rekke fordeler i matlagingen. For det første gir appen deg muligheten til å justere innstillinger som temperaturen, tiden og luftstrømmen med presisjon, slik at du alltid får perfekte resultater. I tillegg tilbyr appene en rekke oppskrifter og en tidslinje som viser deg hvor langt du har kommet og hva som gjenstår, slik at du enkelt kan fokusere på andre ting mens maten lages. 

Les den store Airfryer testen vi har gjort her!

En annen fordel med å bruke en airfryer med app-støtte er at det gir deg bedre kontroll over kostholdet ditt. Appen gir deg muligheten til å spore næringsinnholdet i maten du lager, slik at du kan holde deg oppdatert på hva du spiser og sørge for at du får nok av de næringsstoffene du trenger.

Hvorfor en airfryer med app-støtte er verdt det for mange

En airfryer med app-støtte er en investering som gir deg mange fordeler når det gjelder matlaging. Ved å bruke appen kan du enkelt angi presise innstillinger for temperaturen, tiden og luftstrømmen, noe som sikrer perfekte resultater hver gang. I tillegg tilbyr appen også en rekke oppskrifter og en tidslinje som hjelper deg å holde styr på fremdriften. Du kan fokusere på andre ting mens du lager mat, uten å bekymre deg for over- eller understeking. Så hvis du ønsker å oppgradere matlagingsopplevelsen din og få bedre resultater, kan en airfryer med app-støtte være verdt investeringen.

Det er Philips og Cosori som har de beste appene i våres test.

Når du ser tiden som er igjen i appen blir det også enkelt å time tilbehør som må kokes eller lignende for å sørge for at alt blir ferdig til samme tid!

Les tips og triks for hvordan å bruke Airfryer best mulig her!

Johanne

Johanne er skribent for frisklivsstil, her deler hun sin lidenskap for en sunn livsstil gjennom å gi tips og råd om ernæring og livsstil. Johanne bruker mye av sin tid både til å gjøre undersøkelser og formidling av dette.

Recent Posts