Stek Frosne Vårruller til Perfeksjon med Cosori Airfryer


Vårruller er en populær og velsmakende middag eller tilbehør som kan nytes både varmt og kaldt. Imidlertid kan steking av frosne vårruller i en ovn eller i en panne føre til at de blir våte og lite velsmakende. Heldigvis finnes det en enklere og mer effektiv måte å steke frosne vårruller på – med en airfryer!

En airfryer gir deg muligheten til å steke vårruller til en jevn og sprø overflate uten å måtte bekymre deg for å bruke store mengder fett eller olje. En av de beste airfryerne på markedet er Cosori Airfryer, som gir deg en enkel og effektiv måte å steke frosne vårruller på.

Denne oppskriften kan brukes til alle airfryere, men det er store forskjeller. Hvor stort volum den har, hvilke våruller du skal steke, og ikke minst hvor avansert den er vil ha mye å si for steketiden. Det er derfor viktig å sjekke vårullene jevnlig mens de stekes!

Hvordan steke frosne våruller med airfryer!

Ingredienser:

  • Frosne våruller – Mange av Cosori sine airfryere har nok volum til 6-8 våruller
  • 1 ss sesamolje

Fremgangsmåte: 

  1. Slå på Cosori Airfryer og forvarm til 175 . La de være i på den temperaturen i 5 minutter ca. Sjekk deretter hvor stekt de er
  • Skru opp til 185 og stek videre i ett par minutter. Dette varierer litt fra airfryer til airfryer. Sørg for at de ikke steker for lenge!
  • Ha litt sesamolje i en bolle og tørk forsiktig over frosne vårruller for å gi dem litt ekstra smak.
  • Legg vårrullene i airfryeren, men pass på at de ikke legger seg oppå hverandre eller berører hverandre.
  • Stek vårrullene i 10-12 minutter, eller til de er gyldne og sprø.
  • Når vårrullene har stekt ferdig, tar du dem ut av airfryeren og legger dem på et rent papirhåndkle for å fjerne overflødig fett.
  • Server vårrullene med favorittdippen din og nyt!

Cosori Airfryer har airfryere med stor kapasitet, noe som gjør det mulig å steke flere vårruller samtidig. De er også enkle å bruke, med en berøringsskjerm som gir deg enkel tilgang til en rekke ulike programmer og innstillinger.

En annen stor fordel med Cosori Airfryer er at den er utstyrt med en avansert teknologi som gir en jevn og effektiv steking. Ved hjelp av en kraftig vifte og et innovativt varmeelement, kan Cosori Airfryer gi deg perfekt stekte vårruller hver gang.

Sjekk ut Cosori sine Airfryere her!

Ved å steke frosne vårruller i en airfryer i stedet for en ovn eller i en panne, kan du spare tid og energi samtidig som du får en jevn og sprø overflate på vårullene.

Gjør vårullene litt sunnere

Det er flere måter å gjøre frosne vårruller sunnere når du steiker dem i en airfryer.

Velg riktig type vårruller – gå for vårruller som inneholder mer grønnsaker og mindre fett og kjøtt, eller velg en type med en sunnere deig.

Bruk mindre fett – Du kan redusere mengden av fett du trenger ved å steke vårrullene i en airfryer, da de får den samme crispy overflaten uten å måtte dyppe dem i olje først.

Grønnsaker som tilbehør –  Server vårrullene sammen med grillet eller stekte grønnsaker for å få i deg enda mer næringsstoffer og øke det totale volumet av maten på tallerkenen.  Bruk en sunn dipping saus: Unngå sukkerholdige dipping sauser og velg en saus med lavere fettinnhold, som soyasaus eller sesame edamame.

Se den store Airfryer testen vi har gjort her!

Det beste er selvsagt å lage frosne våruller selv, men i en hektisk hverdag er ikke det alltid mulig. Ved å passe på og kjøpe litt sunnere frosne våruller har det mye å si for hvor usunt det blir. Får du en sunn hjemmelaget saus til og masse grønnsaker ved siden av kan det bli ett fullverdig måltid.

Les mer om hvordan å bruke airfryer på smarte måter her!

Når du lager våruller er det lurt å lage opp ekstra og fryse de ned! På den måten har du full kontroll over all maten du spiser!

Johanne

Johanne er skribent for frisklivsstil, her deler hun sin lidenskap for en sunn livsstil gjennom å gi tips og råd om ernæring og livsstil. Johanne bruker mye av sin tid både til å gjøre undersøkelser og formidling av dette.

Recent Posts